Modules

19 september, 2020

Reserveren: Wij hebben het gemakkelijk gemaakt

Restaurants en andere HoReCa zaken zijn van reserveringen afhankelijk, je hebt dus een gemakkelijke en betrouwbaar proces nodig. Onze online oplossing geeft de klant een gebruiksvriendelijke manier om een reservatie te boeken. Jij accepteert de reservatie via jouw dashboard, of je stelt een andere tijd voor met de druk op de knop. Het zorgt voor een geweldige klantenbeleving, waardoor de klant altijd op de hoogte is.

Jij voorkomt zo overboekingen want de klant moet steeds een bevestiging krijgen na de reservatie.


Het is gewoon, gemakkelijk...

Online reserveringen geeft de klanten meer vrijheid, het is beschikbaar in verschillende talen en zorgt er dus voor dat iedereen met gemak een reservatie bij jou inboekt. Snel snel een reservatie aanvragen, om toch nog een plaatsje te bemachtigen in jouw restaurant. Alles kan, zolang jij ook jouw akkoord geeft, want een dubbele boeking is nooit leuk! Wist je dat, 75% van de “jonge jeugd” liever een bericht of een online formulier invult dan een telefonische reservatie te maken maar laten we ons daar niet op focussen, want wij zijn zeker dat er een breder publiek is dan die 75% jonge mensen.


Het is flexibel, gemaakt voor jouw gemak

Soms krijg je desondanks toch nog een telefoon, dus moet het ook gemakkelijk zijn om manueel een reservatie in te geven. Uiteraard krijgt de klant dan geen bevestiging, gezien jij het aan de telefoon geeft. Wil je dit toch, dan kan het met een druk op de klok. .Het instellen van de reserveringen is niet moeilijk, als je liever hebt dat wij het doen voor jou. Bel ons even op, dan doen we het samen!
author

Darry Mertens

Zaakvoerder van Restomenu en voltijdse papa van Vic, gepassionneerd door IoT en artificiele intiligentie. Verslaafd aan leuke adressen om een lekkere culinaire avond te beleven.

Wacht niet, doe het gewoon

ga aan de slag met een gratis proefperiode van 1 maand voor jouw restaurant

Contacteer ons